Leiden|interieur Ceez Skin Care

 

In dit interieurontwerp hebben we de entree met ontvangstruimte van een schoonheidsspecialist een nieuwe face-lift mogen geven. De hoge kwaliteitseisen die de opdrachtgever stelt aan de producten en diensten die zij levert, moeten hun weerklank vinden in het ontwerp.

 

Centraal in het nieuwe interieur staan de skinbar en de presentatiewand. Alle andere meubelen zijn hierop afgestemd, om een evenwichtig geheel te maken. Door de skinbar in het midden van de ruimte te plaatsen krijgt het een centrale rol bij het adviseren van de klanten. De presentatiewand beslaat de gehele achterwand, zodat men vanuit de gehele ruimte en vanaf de straat zicht heeft op de wand met uitgestalde producten. Door gebruik te maken van RGB-verlichting, is het mogelijk de kleurstelling van de wand aan te passen. De presentaties ogen hierdoor afwisselend, kleurrijk en vallen meer op.

 

De balie in de ruimte is qua hoogte en afwerking in één lijn doorgetrokken met de skinbar. Het werkblad achter de balie staat los en is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunnen meerdere mensen gebruik maken van dezelfde werkplek.niet te lang stil komt te liggen. Alle meubelen bestaan zo uit losse componenten, die extern door een meubelmaker zullen worden gemaakt op basis van de werktekeningen van het architectenburo.

 

Bij het maken van het ontwerp is er rekening gehouden met een korte verbouwingstijd, zodat de onderneming niet te lang stil komt te liggen. Alle meubelen bestaan zo uit losse componenten, die extern door een meubelmaker zullen worden gemaakt op basis van de werktekeningen van het architectenburo.

 

opdrachtgever: Ceez Skin Care Leiden

status: opgeleverd

foto's: Ed Kooreman Fotografie

terug naar overzicht >
testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje testje